SANWEE

Praktijk voor Massage en Coaching in Lelystad

 

SANWEE in 't kort SANWEE is een praktijk voor massage en coaching in Lelystad, vanuit de holistische levensvisie. Laat je aanraken en kom bij jezelf!
TIP Geef iemand een cadeau in de vorm van een massage!
SANWEE op facebook
ga naar facebook

Wie is SANWEE?

Ik ben Sandra Wolffenbuttel, geboren in Sliedrecht (1968). Via Amersfoort waar ik studeerde voor Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en mijn eerste baan had bij de Geestelijke Gezondheidszorg, kwam ik in Amsterdam terecht.

Daar heb ik de afgelopen twaalf jaar gewoond en gewerkt. Gewerkt bij diverse gezondheidszorginstellingen als hulpverlener en de laatste drie jaar bij de Geestelijke Gezondheidszorg Prezens als preventiewerker.

In 2005 startte ik de praktijk "Sanwee" voor massagetherapie in de Amsterdamse Baarsjes en nu zet ik deze voort in Lelystad in de Zuiderzeewijk.

Voor het massagetherapeutisch vakgebied volgde ik de opleiding aan de Akademie voor Massage en Beweging in Amsterdam.

foto Annemiek van der Kuijl/PhotoA

In de afgelopen jaren heb ik jaarlijks diverse bijscholingen gevolgd op het massagetherapeutisch vakgebied. Daarnaast volgde ik een cursus Tibetaans Boedisme in Nepal, een Mindfulness-opleiding in Amsterdam en het Itip, leergang voor persoonlijke ontwikkeling in Nijmegen. 

Mijn interesse gaat uit naar wat echt is in contact. Ik vind het fijn om geraakt te worden door mensen en situaties. Mijn uitdaging is om anderen ook te raken. Ik hou van yoga, van buiten zijn en spiritualiteit in het leven. 

In november 2013 zal ik een yoga teacher training volgen bij Esther Ekhart yoga in Spanje.

  
 
opnemen in favorieten •  zeg het voort •  Radius Webdesign