SANWEE

Praktijk voor Massage en Coaching in Lelystad

 

SANWEE in 't kort SANWEE is een praktijk voor massage en coaching in Lelystad, vanuit de holistische levensvisie. Laat je aanraken en kom bij jezelf!
TIP Geef iemand een cadeau in de vorm van een massage!
SANWEE op facebook
ga naar facebook

Visie & Werkwijze

Visie

Aanraken is essentieel in ons leven. Aanraken is een unieke manier van het hebben van contact, met anderen maar ook met jezelf. Het heeft een helende werking.

In onze huidige wereld is het hebben van lichamelijk contact grotendeels naar de achtergrond verdwenen, mede waardoor vele "moderne" klachten kans krijgen zich te manifesteren. Denk aan stress,slaapproblemen,piekeren, hoofdpijn, vermoeidheid, overgevoeligheid.

Wanneer we ons weer meer zouden laten aanraken, zouden we ons weer meer bewust worden van ons lichaam en klachten krijgen minder snel vat op ons.
We (her)kennen ons lichaam en wat zich daarin afspeelt. Massage en massagetherapie bieden de mogelijkheid om ons lichaam (weer) te leren kennen.

Aanraken en aangeraakt worden kan een intieme ervaring zijn. Het is belangrijk dat dit op een veilige, open en respectvolle manier plaats vindt.

Werkwijze

Bij de eerste sessie zal ik wat vragen stellen over je (lichamelijke en geestelijke) gezondheid. Een kleine anamnese. Dit kan belangrijk zijn voor de massage en de te volgen behandeling. 
Er is ruimte om kennis te maken en je eigen verhaal of vraag in te brengen. We nemen samen de mogelijkheden door op massagetherapeutisch vakgebied of coaching. 

Er bestaan veel massage technieken. Hieronder staan er enkele vernoemd die ik vaker gebruik. De massage en coaching sessies zijn persoonsgericht en verschillen zelfs per behandeling. De technieken zijn ondersteunend aan het proces van ontspanning en gevoel van welbevinden van jou als persoon.

  • Diepe weefselmassage ( een langzame en diepwerkende techniek)
  • Holistische massage (lichte effleurages)
  • Holistic Pulsing ( losmakende bewegingen van het lichaam en ledematen)
  • Esalen massage (verbindende strokes)
  • Onderdelen uit Trager, voetreflexologie, energetisch werk en cranio sacraaltherapie

De sessie duurt ongeveer een uur en na afloop heb je gelegenheid om nog even na te liggen.

  
 
opnemen in favorieten •  zeg het voort •  Radius Webdesign