SANWEE

Praktijk voor Massage en Coaching in Lelystad

 

SANWEE in 't kort SANWEE is een praktijk voor massage en coaching in Lelystad, vanuit de holistische levensvisie. Laat je aanraken en kom bij jezelf!
TIP Geef iemand een cadeau in de vorm van een massage!
SANWEE op facebook
ga naar facebook

Reacties van klanten

Anouk: "Even weg uit mijn hoofd, door aandacht te geven aan mijn lichaam.Stil te staan bij mijn pijnpunten om ze vervolgens proberen los te laten. Genieten mag! Belangrijk voor mij is het toelaten van de aandacht voor mijn lichaam, het te accepteren zoals het is en de strijd los te laten, de massage biedt hierin een goede ondersteuning."

Frans: "De massage bij Sanwee is voor mij behalve noodzakelijk ook een hele plezierige ervaring. Met haar kundige handen weet ze feiloos elke vermoeide spier te vinden. Nieuwe energie stroomt door je lichaam en als vanzelf raak je daarbij ook steeds meer ontspannen. Na een behandeling is je lichaam en geest weer helemaal in balans."

Willem: "De massages van Sandra ervaar ik als zeer genoeglijk. Ze heeft oog voor detail, de aanraking is krachtig en daarom weldadig. Er is geen behandeling hetzelfde; doordat Sandra de tijd neemt het lichaam te voelen wordt er steeds ergens anders de nadruk op gelegd en blijf ik als cliënt ook opmerkzaam. Zodoende blijf ik er van genieten en gaat er, door regelmatig bezoek, een heilzame werking vanuit. Voor mij zijn de massages preventieve service-beurten die vastgezette spanningen uit mijn lijf doen verdwijnen."

 
  
 
opnemen in favorieten •  zeg het voort •  Radius Webdesign