SANWEE

Praktijk voor Massage en Coaching in Lelystad

 

SANWEE in 't kort SANWEE is een praktijk voor massage en coaching in Lelystad, vanuit de holistische levensvisie. Laat je aanraken en kom bij jezelf!
TIP Geef iemand een cadeau in de vorm van een massage!
SANWEE op facebook
ga naar facebook

Lichaamsgericht coachen

Zelfkennis en lichaamsbewustzijn helpen je om een gezonder, krachtiger en levenslustiger mens te zijn.

Wat is het?

Lichaamsgericht coachen gaat uit van de wijsheid van het lichaam. Wanneer je weer contact krijgt met deze wijsheid en daarnaar leert luisteren heb je de mogelijkheid om meer volgens jouw waarden te leven. Het luisteren naar en in contact staan met je lichaam zorgt voor een gezonder leven omdat je signalen van spanning, stress, ongemak eerder opmerkt.

Een beter contact met je lichaam kan er ook voor zorgen dat je levensenergie beter gaat stromen. Als die energie niet vrij stroomt kan dat voelen als pijn, afwezigheid, kou of spanning.

Voor wie is lichaamsgericht coachen?

  • Lichaamsgericht coachen is voor mensen die beter voor zich zelf willen zorgen, zich beter willen voelen in hun lichaam en in contact willen komen met hun innerlijk weten en lichaamswijsheid. Het helpt je om je in jezelf te verdiepen.
  • Lichaamsgericht coachen kan ingezet worden ter voorkoming van psychische en/of lichamelijke klachten.(stresspreventie, inzicht in en verbetering van psychosomatische klachten, somberheid, lichte angstklachten)

Verder zijn de volgende neveneffecten te verwachten:

  • ontwikkeling van meer innerlijke ruimte en levenslust
  • meer richting vinden in het leven volgens je eigen waarden
  • meer bewustwording van je gevoelens in het dagelijks leven
  • meer innerlijke rust, vitaliteit en zelfvertrouwen

Doel van lichaamsgericht coachen

Het doel van het lichaamsgericht coachen is om het lichaamsbewustzijn te vergroten, het contact met het lichaam te herstellen of te (her)ontdekken waardoor de levensenergie weer vrijer kan stromen, klachten voorkomen kunnen worden en er weer makkelijker richting gegeven kan worden aan het eigen leven.

Werkvormen die ingezet kunnen worden

-werken met de adem, gronding, meditatieoefeningen, ontspanningsoefeningen, bewegingsoefeningen

De meeste oefeningen zijn eenvoudig thuis uit te voeren en kunnen daardoor zorgen voor een verdere integratie van het geleerde  in je dagelijks leven.

 De sessies zijn persoonlijk en op maat. 

Maak nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

  
 
opnemen in favorieten •  zeg het voort •  Radius Webdesign